Stanje na posameznih destinacijah

Destinacijski klubi

Novice pripravljene s strani destinacijskih klubov

Slovenski ambasadorski program vodi Kongresni urad Slovenije ob sodelovanju šestih pridruženih destinacijskih ambasadorskih klubov (Ljubljana, Maribor, Nova Gorica, Portorož, Bled in Kranjska gora).

Namen destinacijskih klubov je izvajanje promocije na področju mednarodnih znanstveno-strokovnih in drugih dogodkov, povezati lokalne kongresne ambasadorje ter jim nuditi  strokovno podporo, da v destinacijo lahko uspešno pripeljejo mednarodne dogodke, (kar vključuje strokovno pomoč v fazi kandidiranja, promocije in učinkovitega izvajanja dogodkov) ter zagotavljati podporo lokalnim in mednarodnim akademskim in strokovnim institucijam, združenjem in organizacijam.

Destinacijski klubi so pripravili kratek pregled stanja izvedenih, načrtovanih dogodkov in investicij ter njihov pogled na trenutno situacijo.  

Destinacijski klubi načrtujejo v jesenskem času organizacijo srečanj za lokalne ambasadorje. O terminih in lokaciji vas bomo obvestili.  

V primeru, da potrebujete pomoč pri organizaciji vašega dogodka, vas vabimo, da kontaktirate predstavnike na destinacijah. Povezava do njihovih predstavitev in kontaktov

Novice, ki so bile pripravljene s strani destinacijskih klubov (Ljubljana, Maribor, Nova Gorica, Portorož, Bled, Kranjska Gora) na področju organizacije dogodkov in investicij na destinaciji, so na voljo na povezavi.