Spletna predstavitev kongresnih ambasadork in ambasadorjev 2020

sap-kongresni-ambasadorji

Vljudno vas vabimo, da si v svojem koledarju zabeležite datum spletnega dogodka, na katerem bomo predstavili Kongresne ambasadorke in ambasadorje Slovenije za leto 2020.

Žal so nam epidemiološke razmere onemogočile, da bi se tokrat srečali v živo na svečani podelitvi častnih nazivov, zato smo za vas zasnovali prireditev v spletnem okolju z namenom, da izpostavimo izjemne posameznike, ki so zaslužni za to, da smo v preteklih letih v Sloveniji gostili številne mednarodne kongrese.

Zahteven in nepredvidljiv čas, v katerem živimo, vsem nam, v mnogih ozirih, narekuje prilagajanje sedanji situaciji, zato bomo v okviru dogodka predstavili tudi mnenja nekaterih Kongresnih ambasadorjev Slovenije in nosilcev projekta, kaj nas na področju poslovnih srečanj čaka v prihodnjih letih.

Vabimo vas torej, da se nam pridružite v ponedeljek, 30. novembra 2020 med 16. in 17. uro.

Prosimo vas, da se prijavite preko spletne prijavnice. Po potrditvi udeležbe boste, predvidoma en dan pred dogodkom, prejeli spletno povezavo z vsemi potrebnimi podatki za vzpostavitev povezave.

Na spletni dogodek vabimo Kongresne ambasadorje Slovenije 2019 in 2020, ki so predstavniki različnih znanstvenih, raziskovalnih ter strokovnih ustanov, univerz in zbornic iz cele države. Na spletnem dogodku bodo prisotni tudi partnerji Slovenskega ambasadorskega programa, ki so hkrati člani Kongresnega urada Slovenije, ter visoki predstavniki posameznih institucij, univerz in ministrstev, kakor tudi župani partnerskih destinacij.

Veselimo se virtualnega srečanja z vami, seveda v upanju, da bodo čim prej sledila tudi tista v živo!

Miha Kovačič,
direktor Kongresnega urada Slovenije