Kongresni center Cankarjev dom gostil ugledno mednarodno zdravstveno konferenco

bor-slana_cankarjev-dom
Photo: Bor Slana

Mednarodna konferenca HOPE Agora 2019 je eden izmed letošnjih najbolj uglednih mednarodnih dogodkov v zdravstvu, ki ga je v izpeljalo Združenje zdravstvenih zavodov Slovenije v sodelovanju z Evropsko zvezo bolnišnic ter drugih zdravstvenih organizacij, Ministrstvom za zdravje RS in Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije. Potekala je od 2. in 4. junija v Cankarjevem domu na temo z dokazi podprto odločanje v zdravstvenem managementu.

Simon Vrhunec, guverner HOPE za Slovenijo, je v svojem nagovoru dobrodošlico zaželel vsem udeležencem, hkrati pa izpostavil prednosti za organizacijo strokovnih srečanj pri nas. Skriti dragulj Evrope, Ljubljana, je strateško izhodišče za odkrivanje lepot Slovenije. Naraščajoče zanimanje se odraža v vse večjem številu srečanj, ki potekajo v naši državi, kot tudi v dobri prepoznavnosti destinacije.

Konferenca HOPE Agora 2019 zaključuje uspešno sezono 2018 – 19 na področju strokovnih srečanj v prvem kongresnem prizorišču državi. Nova sezona pa je že pred vrati, saj se začne, tako kot šolsko leto,  1. septembra 2019. Podrobneje: www.cd-cc.si